Toimitusehdot

TILAAMINEN:

Meillä ei ole minimi tilausrajaa! Tilauksesta lähtee automaattisesti tilausvahvistus sähköpostitse asiakkaalle. Tämän vuoksi sähköpostiosoitteen lisääminen yhteystietoihin tilausta tehdessä on toivottavaa.

PetSoppi pidättää oikeuden tilauksen peruuttamiseen tai muuttamiseen mahdollisten hintavirheiden vuoksi. Hinnat sisältävät arvonlisäveron ja ovat kappalehintoja, ellei toisin mainita. Emme valitettavasti ota vastaan puhelintilauksia.

LemmikkiKIRPPIS tuotteet myydään siinä kunnossa kuin ne ovat! Käytettyinä!

MAKSAMINEN:

Maksu pankkipainikkeilla

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Everyday

Everyday – joustavasti kerralla tai kk-erissä

Ostaessasi Everyday:llä saat käyttöösi vähintään 300€:n jatkuvan luoton verkko-ostosten tekemiseen. Sopimus on voimassa toistaiseksi. Voit maksaa halutessasi ostoksen laskulla kerralla, jolloin saat keskimäärin 45 vuorokautta maksuaikaa ostoksellesi tai voit maksaa kätevästi luotolla kuukausierissä.

Maksutavat:

1. Kertasuorituksena

– Ei lisäkuluja, mikäli ostos maksetaan kokonaisuudessaan eräpäivään mennessä,
todellinen vuosikorko tällöin on 0 %.

– Eräpäivä seuraavan kuukauden lopussa.

2. Kuukausierissä

– Minimilyhennys 1/5 laskun loppusummasta, kuitenkin vähintään 20€.

– Eräpäivän jälkeen avoimeksi jäävälle saldolle lasketaan kuukausikorkoa 5 %.

– Tyypillisen 500€:n luottosumman todellinen vuosikorko on 48,52 %.

Everyday:llä voi maksaa täysi-ikäinen hyvin raha-asiansa hoitava Suomen kansalainen.
Sopimuksen allekirjoitus tapahtuu omilla henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla.
Everyday tarkistaa maksajan henkilöluottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:stä sekä henkilötiedot väestötietojärjestelmästä.

Uusille asiakkaille myönnettävä rahoitus on vähintään 300 €. Asiakkuuden kehittyessä on mahdollista hakea rahoitusta jopa 2000 € ostoksiin.

Lisätietoja: http://www.everyday.fi/verkkomaksu/

Joustoraha

Joustoraha on suomalainen  palvelu, jolla asiakas rahoittaa nettiostoksensa nopeasti ja turvallisesti. Joustoraha palvelu on tarkoitettu kaikille yli 20-vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustorahaa voi saada 20-1000 euron ostoksiin. Laskun asiakas saa halutessaan myös sähköpostiin. Hakiessaan Joustorahaa asiakas tunnistautuu ensin millä tahansa suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksilla ja tämän jälkeen täyttää lomakkeelle tietonsa. Päätöksen ja tiedon lainan myöntämisestä hän saa heti. Tämän jälkeen asiakas palautuu verkkokauppaan takaisin ja tilaus on käsitelty.

Kun asiakas maksaa joustorahalla ja valitsee maksutavaksi laskun, hän saa aina korotonta maksuaikaa 14 vuorokautta. Ainoa kulu on laskutusmaksu 4,90 €. Joustorahalla asiakas voi maksaa myös erissä 1-12 kuukauden takaisinmaksuajalla. Tällöin laskutusmaksun 4,90 € /lasku lisäksi Joustoraha perii avoinna olevasta lainasummasta 29 % vuotuista korkoa.

Joustorahalla maksaminen on erittäin turvallista. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lue lisää Joustorahasta osoitteessa www.joustoraha.fi.

Collector Lasku ja Osamaksu

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla yhteistyössä Collector Credit AB:n kanssa.

Kun asiakas valitsee maksutavaksi lasku- ja osamaksuvaihtoehdon, niin hän saa automaattisesti korotonta maksuaikaa seuraavan kuukauden viimeiseen päivään asti. Asiakas voi maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksun pienempiin eriin. Laskut erääntyvät joka kuukauden viimeinen päivä, minkä johdosta asiakkaalla voi olla jopa 60 päivää aikaa maksaa laskunsa. Laskuun lisätään 2,95 euron laskutusmaksu.

Laskulla tai osamaksulla on mahdollista maksaa tuotteita 2000 eurolla ja takaisinmaksuaika on 48 kk. Nimellinen vuosikorko on 19,2 %.

Laskun saadessaan asiakas voi valita osamaksun maksamalla kuukauden vähimmäissumman, joka ilmenee hänen laskustaan. Laskulla tai osamaksulla maksavan asiakkaan tulee olla vähintään 20-vuotias ja teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä korkoa 1,60 % kuukaudessa viivästyneeltä ajalta.

Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle. Turvallista, helppoa ja nopeaa!

Maksut luottokorteilla

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Checkout Finland Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut, joiden avulla kortinhaltijan henkilöllisyys todennetaan.

Verkkokauppa käyttää Checkout maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n (2196606-6) välille. Checkout Finland Oy vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle.

TOIMITUS:   DELIVERY:

Toimitamme tuotteet Postin kautta. Pakkaamme tuotteet niiden koosta riippuen kirjepostiksi tai paketeiksi.
Nouto postista – paketti toimitetaan lähimpään Postin noutopisteeseen.
Postin Kotiinkuljetus – paketti toimitetaan kotiovelle. Posti sopii toimitusajasta asiakkaan kanssa, tästä syystä puhelinnumero tilauksessa pakollinen.
Nouto Postin pakettiautomaatista – paketti toimitetaan haluamaasi pakettiautomaattiin. Posti lähettää tekstiviestin saapuneesta lähetyksestä, tästä syystä puhelinnumero tilauksessa pakollinen. (Paketin enimmäiskoko 60 * 36 * 60 cm.)
Kotiinkujetus Seinäjoen alueella – paketti toimitetaan PetSopin toimesta kotiovelle Seinäjoella.

Toimitusaikamme on 1-10 arkipäivää, kaikki tilaukset pyritään toimittamaan muutamassa arkipäivässä. Ruuhka- ja sesonkiaikoina toimitusaika voi olla muutamaa arkipäivää pidempi.

Yhden tilauksen tuotteet toimitetaan kaikki samaan toimitusosoitteeseen.

 

Delivery times abroad 1-4 weeks.

We do not ship overseas large dog food bags.

 

VAIHTO JA PALAUTUS:

Tuotteilla on lakisääteinen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Pois lukien LemmikkiKIRPPIS-tuotteet,  niillä EI ole vaihto- tai palautus oikeutta! Asiakaspalautus on ilmainen.

Tuotteen on oltava ehdottomasti jälleenmyyntikuntoinen, käyttämätön ja siisti sekä myyntipakkauksen tulee olla ehjä. Jos palautettua tuotetta joudutaan siistimään tai korjaamaan, pidätämme tuotteen myyntihinnasta 50 % käsittelykuluja. Palautusoikeus ei myöskään koske avattuja ruokatuotteita.

Ota aina kaikissa vaihto-, palautus- tai reklamaatioasioissa yhteyttä PetSoppiin sähköpostitse, palautelomakkeen kautta tai puhelimitse ennen tuotteen palauttamista – annamme tarkemmat palautusohjeet.  Vaihtojen ja palautusten käsittely sekä loppuunsaattaminen kestää tilanteesta riippuen 1-4 viikkoa (Kuluttajansuojalaki 6:10).