Toimitusehdot

TILAAMINEN:

Meillä ei ole minimi tilausrajaa! Tilauksesta lähtee automaattisesti tilausvahvistus sähköpostitse asiakkaalle. Tämän vuoksi sähköpostiosoitteen lisääminen yhteystietoihin tilausta tehdessä on toivottavaa.

PetSoppi pidättää oikeuden tilauksen peruuttamiseen tai muuttamiseen mahdollisten hintavirheiden vuoksi. Hinnat sisältävät arvonlisäveron ja ovat kappalehintoja, ellei toisin mainita. Emme valitettavasti ota vastaan puhelintilauksia.

LemmikkiKIRPPIS tuotteet myydään siinä kunnossa kuin ne ovat! Käytettyinä!

MAKSAMINEN

Klarna Checkout -palvelun avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia netissä. Vastaamalla pariin helppoon kysymykseen tunnistaudut palvelussa kätevästi ja voit valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan.

Käytössäsi olevat vaihtoehdot ovat Lasku, erämaksu, verkkopankit ja luottokortit – kaikki yhtä turvallisia! Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarna Bank AB:n (556737-0431, Sveavägen 46, 11134 Stockholm) ehdot, jotka löydät kassalta. Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun. Löydät asiakaspalvelun yhteystiedot, Oma Klarna -palvelun ja muuta hyödyllistä tietoa osoitteesta https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu

TOIMITUS:   DELIVERY:

Toimitamme tuotteet Postin kautta. Pakkaamme tuotteet niiden koosta riippuen kirjepostiksi tai paketeiksi.
Nouto postista – paketti toimitetaan lähimpään Postin noutopisteeseen.
Postin Kotiinkuljetus – paketti toimitetaan kotiovelle. Posti sopii toimitusajasta asiakkaan kanssa, tästä syystä puhelinnumero tilauksessa pakollinen.
Nouto Postin pakettiautomaatista – paketti toimitetaan haluamaasi pakettiautomaattiin. Posti lähettää tekstiviestin saapuneesta lähetyksestä, tästä syystä puhelinnumero tilauksessa pakollinen. (Paketin enimmäiskoko 60 * 36 * 60 cm.)
Kotiinkujetus Seinäjoen alueella – paketti toimitetaan PetSopin toimesta kotiovelle Seinäjoella.

Toimitusaikamme on 1-10 arkipäivää, kaikki tilaukset pyritään toimittamaan muutamassa arkipäivässä. Ruuhka- ja sesonkiaikoina toimitusaika voi olla muutamaa arkipäivää pidempi.

Yhden tilauksen tuotteet toimitetaan kaikki samaan toimitusosoitteeseen.

 

Delivery times abroad 1-4 weeks.

We do not ship overseas large dog food bags.

 

VAIHTO JA PALAUTUS:

Tuotteilla on lakisääteinen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Pois lukien LemmikkiKIRPPIS-tuotteet,  niillä EI ole vaihto- tai palautus oikeutta! Asiakaspalautus on ilmainen.

Tuotteen on oltava ehdottomasti jälleenmyyntikuntoinen, käyttämätön ja siisti sekä myyntipakkauksen tulee olla ehjä. Jos palautettua tuotetta joudutaan siistimään tai korjaamaan, pidätämme tuotteen myyntihinnasta 50 % käsittelykuluja. Palautusoikeus ei myöskään koske avattuja ruokatuotteita.

Ota aina kaikissa vaihto-, palautus- tai reklamaatioasioissa yhteyttä PetSoppiin sähköpostitse, palautelomakkeen kautta tai puhelimitse ennen tuotteen palauttamista – annamme tarkemmat palautusohjeet.  Vaihtojen ja palautusten käsittely sekä loppuunsaattaminen kestää tilanteesta riippuen 1-4 viikkoa (Kuluttajansuojalaki 6:10).